• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Εκδόθηκαν οι πρώτοι Κυνηγετικοί Χάρτες γιά το 2018-19..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

  

...σχεδόν "χειροποίητοι".

Μετά από τέσσερα χρόνια εκδόσαμε τους νέους έντυπους κυνηγετικούς χάρτες των  περιφερειών Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας -νήσων Σποράδων αρκετά διορθωμένους με μικρότερο μέγεθος αλλά με την ίδια κλίμακα, με ενσωματωμένο κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών χαρτών alopix,mobi.

Οι χάρτες αυτοί είναι ψηφιακής εκτύπωσης υπεραρίστης ποιότητας και θα ακολουθήσουν την εβδομάδα αυτή οι λεπτομερείς χάρτες (PLUS) των Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών και Κικλίς σύντομα θα ακολουθήσουν άλλοι Νομοί PLUS λεπτομερούς σχεδίασης.

Από αύριο θα βρείτε τους χάρτες στα καταστήματα Καλκατζάκου και σε εμάς  (με την εγγραφή σας στα πακέτα χάρτης περιφέρειας και πληρώνοντας το κόστος των παραπάνω χαρτών και επιπλέον 3 ευρώ ταχυδρομικά θα σας αποσταλούν οι χάρτες με βάση τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή σας)

δειτε εδώ ..(πατήστε)

Υπενθυμίζουμε ότι η  νέα σειρά Κυνηγετικών Χαρτών προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες των κυνηγών σε έντυπους χάρτες αφού η χρήση και απόκτηση της σύγχρονης τεχνολογίας δεν είναι εύκολη από τους περισσότερους κυνηγούς, προσφέροντάς τους όμως ταυτόχρονα και την δική μας εφαρμογή μας alopix.mobi για μια πλήρη εικόνα των Απαγορεύσεων Κυνηγίου, των Ζωνών Διάβασης, των Ζωνών Εκγύμνασης Σκύλων κλπ

-Επανασχεδιάσαμε τους γνωστούς μας χάρτες με την επικαιροποίηση του οδικού δικτύου και όσο το επιτρέπει η κλίμακα, προστέθηκαν και άλλοι οικισμοί, κωμοπόλεις κλπ

-Σχεδιάσαμε νέους χάρτες σε μεγάλη κλίμακα με λεπτομερές οδικό δίκτυο και σημεία ενδιαφέροντος με τη χρήση δορυφορικών εικόνων..

-Αποτυπώσαμε και μεταφέραμε τα όρια των Απαγορεύσεων όπως αυτά είναι στη πραγματικότητα και όπως είναι περασμένα στην εφαρμογή μας alopix.mobi..

-Διατηρήσαμε στους παλιούς χάρτες την ίδια κλίμακα αλλά μικρύναμε τις διαστάσεις ώστε να είναι εύχρηστοι..

 

Έτσι λοιπόν διαμορφώνονται οι παρακάτω κατηγορίες Κυνηγετικών Χαρτών (έντυπων)

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ: Οι γνωστοί μας συνοπτικοί χάρτες μας κλίμακας 1:500 χιλ βρίσκονται σε διαδικασία επανασχεδίασης ιδιαίτερα του οδικού δικτύου προκειμένου να πλησιάσει τη πραγματικότητα και να κουμπώνουν οι Απαγορεύσεις κλπ στα φυσικά όρια και το οδικό δίκτυο, επομένως δεν θα εκδοθούν αυτή τη στιγμή.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: Οι χάρτες των Κυνηγετικών Περιφερειών θα εκδοθούν σταδιακά και έχει γίνει και σε αυτούς διόρθωση του οδικού δικτύου, τοπωνυμίων και φυσικά των ορίων των Απαγορεύσεων κλπ όπως προκύπτουν από τους δορυφορικούς και ψηφιακούς χάρτες της εφαρμογής μας alopix.mobi.

Το μέγεθος μίκρυνε (50χ70 εκ, τελικο 11,5χ 24 εκ) ή μέγεθος 48χ33 τελικό 8 χ16 αλλά η κλίμακα διατηρήθηκε περίπου η ίδια 1: 300 χιλ

 

-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (εκδόθηκε)

-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και νήσων Σποράδων (εκδόθηκε)

-ΗΠΕΙΡΟΥ (εκδόθηκε)

-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και Κυκλάδων (υπό έκδοση)

-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (υπό έκδοση)

-ΚΡΗΤΗΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (υπό έκδοση)

-Νησια Αν ΑΙΓΑΙΟΥ (υπό έκδοση)

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΟΙ (απλοί) : Οι χάρτες αυτοί προκύπτουν από την αποκοπή κάθε νομού από τον περιφερειακό χάρτη και διατηρεί τα προηγούμενα χαρακτηριστικά..ώστε ο ενδιαφερόμενος να επιλέγει όποιο νομό θέλει..

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΟΙ PLUS : Οι χάρτες αυτοί των Νομών είναι καινούργιοι σχεδιασμένοι με τη χρήση δορυφορικών εικόνων, μεγάλης ακρίβειας και λεπτομέρειας, με πλήθος σημείων ενδιαφέροντος , με όλο το αγροτικό και δασικό δίκτυο δρόμων κλπ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΗΣΙΑ: Οι χάρτες αυτοί είναι κάποιων νησιών (Κυκλαδονήσια, Σποράδες, Αν Αιγαίου, Ιονίου) που είναι "φορτωμένα" με απαγορεύσεις και αυτοί είναι σχεδιασμένοι με τη χρήση δορυφορικών εικόνων μεγάλης ακρίβειας και λεπτομέρειας όπως στη προηγούμενη κατηγορία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : Χάρτες λεπτομερείς και ακριβείς περιοχών κυνηγετικού ενδιαφέροντος όπως πχ. η Μάνη κλπ

 

 

 

 

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .