• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Η ιστορία των αντιγραφών, των κυνηγετικών μας χαρτών του 2006 επαναλαμβάνεται..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

...και με ηλεκτρονική μορφή σήμερα εν έτει 2017

 Το καλοκαίρι του 2006 η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλιας προκήρυξε διαγωνισμό για την κατασκευή και διανομή του κυνηγετικού χάρτη της περιοχής ευθύνης της.

Μέχρι τότε είχαμε αναλάβει τρεις εκδόσεις εμείς..

Όμως τον διαγωνισμό κέρδισε τοπικός εκδότης ...και καμμία αντίρρηση μέχρι εκείνης της στιγμής αν και αναρωτηθήκαμε πως θα προλάβαινε να συγκεντρώσει σε δύο μήνες τα στοιχεία κλπ.κλπ..στη πορεία όμως μέχρι την εκτύπωση και διανομή των χαρτών τον Aύγουστο του 2006 κατά την συνήθη επίσκεψή μας στα δασαρχεία ενόψει της έκδοση χάρτη γιά την Ελλάδα αντιληφθήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..

Τελικά τον Αυγουστο 2006 όταν διανεμήθηκε (ο χάρτης τους) σπάσανε τα τηλέφωνα μας ...γιατί ο "χάρτης μας" είχε λάθη!!! πράγμα αδύνατο γιατί απλά δεν εκδόσαμε εμείς τον χάρτη γιά την περιοχή..
Φυσικά διεκδικήσαμε τα διακαιώματά μας διότι είχε κάνει αντιγραφή ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας...με αποτέλεσμα μετά από πολύχρονο δικαστικό αγώνα να δικαιωθούμε από τρία ανώτατα δικαστήρια (πρωτοδικείο Λάρισας, Εφετείο Λάρισας, Άρειος Πάγος) και να χαρακτηρισθεί το έργο μας ως ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ,ειδική βάση δεδομένων, sui generis κλπ...και φυσικά διαπιστώθηκε η αντιγραφή
Μέχρι τότε κανείς δεν μας πίστευε...η δικαιοσύνη όμως μας πίστεψε!!!

Σήμερα βρισκόμαστε πάλι στη θέση να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο έντυπες εκδόσεις αλλά και ηλεκτρονικές εφαρμογές κυνηγετικών χαρτών που μας προέκυψαν ως διάττοντες αστέρες τα τελευταία τρία χρόνια...τις οποίες ΘΕΩΡΟΥΜΕ ως
ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ και λεηλασίας των στοιχείων της εφαρμογής μας alopix.mobi η οποία είναι ακριβέστατη..λεπτομερής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους κυνηγούς και όχι μόνο η συσκευή τους  να παίζει android...
.και προφανώς θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να διεκδικήσουμε τα διακιώματά μας...

Λυπούμαστε που επανερχόμαστε γιά τρίτη φορά γιά το συγκεκριμένο θέμα αλλά η ενημέρωση χιλιάδων κυνηγών γιά την άποψη μας είναι δύσκολη ακόμη και γιά κάποια μέλη Κυνηγετικών οργανώσεων που έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους εξηγήσαμε γιά τα συμβάντα..

...και τονίζουμε πάλι ότι το έργο αυτό δεν γίνεται σε τέσσερες μήνες ή ένα χρόνο...εδώ εμπεριέχεται ο κόπος μιά ολόκληρης ζωής...και πολλά χιλιόμετρα!!!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υ.Γ το επιχείρημα ότι βρήκαν στο διαδίκτυο τα στοιχεία κλπ είναι αστείο και παρακαλούμε διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις γιά αυτό.

http://www.efox.gr/index.php/2-uncategorised/594-huntingmap-k

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η εφαρμογή μας alopix.mobi με τους κυνηγετικούς χάρτες δεν είναι ενεργοποιημένη προς το παρόν..ομοίως δεν έχει εκδοθεί κανένας έντυπος χάρτης από εμάς εφέτος

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Σύμφωνα με την απόφαση 84/14-3-11 του Πρωτοδικείου Λάρισας, την απόφαση 245/2013 του Εφετείου Λάρισας καθώς και την απόφαση 1051/2015 του Αρείου Πάγου το έργο μας χαρακτηρίστηκε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (sui generis). Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση,αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου των χαρτών μας, χωρίς την προηγούμενη άδεια του εκδότη.

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .