• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Ζητούν κυνηγετικούς χάρτες (έντυπους) συνάδελφοι κυνηγοί..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

..τη στιγμή που καίγεται η μισή Ελλάδα, τρέχουν απαγορεύσεις κλπ.

Ενημερώνουμε τους φίλους και συναδέλφους κυνηγούς τα εξής:

1ον η έκδοση αυτή τη στιγμή εντύπων χαρτών είναι παρακινδυνευμένη γιατί πολλά από τα καμμένα σε λίγες ημέρες ή τους επόμενους δύο μήνες θα γίνουν απαγορεύσεις κυνηγίου και φυσικά σε τυπωμένο χαρτί δεν είναι δυνατόν να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις χρώμα και περιοχές..με αποτέλεσμα να θεωρείται ο χάρτης αναξιόπιστος και ας είναι κατά 99% σωστός..το έχουμε ζήσει στο παρελθόν με τεράστιο οικονομικό κόστος

2ον η ηλεκτρονική εφαρμογή μπορεί να καλύψει αυτή την αδυναμία αλλά ούτε το 10% των κυνηγών γνωρίζουν να χειρίζονται ταβλετ, smartphones κλπ να κατεβάζουν εφαρμογές...και μερικοί το μόνο που δεν ζητούν είναι το θήραμα στη οθόνη !!

3ον ήδη κάποιοι "πονηροί" προεδρίσκοι συλλόγων τυπώνουν σε φωτοτυπίες τμήματα παλαιότερων χαρτών...οπότε εμείς γιατί να κουραζόμαστε ???

Υπομονή λοιπόν, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο βλέπουμε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ Π.

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .