• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Οι Κυνηγετικοί Χάρτες μας συνεχίζουν ..καθώς και η εφαρμογή alopix.mobi..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

..συνεχίζουν τη τριαντάχρονη πορεία τους....παρά τις όποιες δυσκολίες μας δημιουργούν οι ανταγωνιστές..

 Εδώ και τριάντα χρόνια συγκεντρώνουμε με πολύ κόπο αγώνα και χιλίαδες χιλιόμετρα που διανύσαμε τα στοιχεία από τα κατά τόπους δασαρχεία κλπ...και μετά ατέλειωτες ώρες δουλειάς στον υπολογιστή γιά τη σχεδίαση των χαρτών και το πέρασμα των στοιχείων, τελευταία και στην εφαρμογή.

Μας προκαλεί απορία πως σε μερικούς μήνες κατόρθωσαν κάποιοι τα στοιχεία να τα  συγκεντρώσουν και να  τα περάσουν σε εφαρμογή κλπ.
Η μέχρι τώρα εμπειρία μας απέδειξε ότι όλοι οι χάρτες ή χαρτίδια που κυκλοφορούν οι σύλλογοι είναι καραμπινάτες αντιγραφές με φωτοτυπίες κλπ ή συγκεκαλλυμένες χρησιμοποιώντας αλλο υπάβαθρο αλλά δικά μας στοιχεία

Όσο γιά τις εφαρμογές που εμφανίστηκαν πέρυσι και πρόπερσι ομοίως... γιά αυτό "ετελεύτησαν"..

Κύριοι αυτό είναι έργο ζωής, έργο ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΕΙΔΙΚΗ ΒΆΣΗ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ sui generis κλπ και σωστά τρία ανώτατα δικαστήρια έβγαλαν τις παρακάτω αποφάσεις...κάποιοι το παραβλέπουν ή σφυρίζουν αδιάφορα μεταξύ αυτών και οι ιθύνοντες κάποιων συλλόγων

Σήμερα μετά και την ανακοίνωση ότι μιά άλλη εφαρμογή θα εμφανιστεί από Κυνηγετική Ομοσπονδία..σας δηλώνουμε ότι σωστά δεν ανοίξαμε ακόμη την εφαρμογή μας αφού έχουμε αντιληφθεί εδώ και μήνες ότι κάποιοι "παίζουν" με την εφαρμογή alopix.mobi ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ λίγο ακόμη να δούμε τι κάνανε..

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ στους κυνηγούς εδω και πολλά χρόνια και θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ !!!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ Π.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Σύμφωνα με την απόφαση 84/14-3-11 του Πρωτοδικείου Λάρισας, την απόφαση 245/2013 του Εφετείου Λάρισας καθώς και την απόφαση 1051/2015 του Αρείου Πάγου το έργο μας χαρακτηρίστηκε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (sui generis). Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση,αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του alopix.mobi, χωρίς την προηγούμενη άδεια του εκδότη.

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .