• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Υπάρχει έλλειμα ενημέρωσης, πληροφόρησης..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

...από ΚΣΕ και Ομοσπονδίες με αφορμή την ολική απαγόρευσης κυνηγίου..

 Έσπασε το 'κοντέρ" της επισκεψιμότητας στο efox.gr...γιατί οι συνάδελφοι έψαχναν για ενημέρωση,πληροφόρηση σχετικά με τα χιόνια....

1ον Την ημέρα της λήξης της ολικής απαγόρευσης του κυνηγίου βρήκαν φαίνεται σε εμάς όλες τις αποφάσεις των κατά τόπους Δ/ρχείων όσες είχαν δημοσιευθεί σε ΦΕΚ αλλά και ΔΑΔ πράγμα που έπερεπε να είχαν κάνει η ΚΣΕ και οι Ομοσπονδίες.

 Δυστυχώς τα site, τα mail, δελτία τύπου κλπ της ΚΣΕ και Ομοσπονδιών είναι ανύπαρκτα ανενημέρωτα ιδιαίτερα την ημέρα της υπογραφής από τον υπουργό ΥΠΕΚΑ της απόφασης γιά διακοπή του κυνηγίου..βρήκαμε την απόφαση ΦΕΚ από την Γ' ΚΟΠ (κάτι αλλάζει..) και το e-artemis και εκείνο κουτσουρεμένο, αλλά ως πότε κάποιοι ιδιώτες με τα πενιχρά τεχνικά και οικονομκά μέσα θα ενημερώνουν υπέυθυνα και ιδαίτερα σε τέτοιου είδους ζητήματα τους συναδέλφους κυνηγούς, στη εποχή που οι ταχύτητες στα sosial media είναι αστραπιαίες???

 Αφήσανε πάνω από μία εβδομάδα το κόσμο να κρέμεται από τη πληροφόρηση του κάθε "αρλουμπολόγου" και την πάτησαν δυστυχώς ακόμη και πρόεδροι κυνηγετικών οργανώσεων...πίστευαν οι κυνηγοί ότι απαγορεύθηκε το κυνήγι από τα τοπικά Δ/ρχεία μέχρι τέλος της κυνηγετικής περιόδου...κανείς δεν τους εξήγησε ΟΤΑΝ υπάρχει χιονοκάλυψη, έντονη χιονόπτωση και ολικός παγετός ότι δηλαδή ότι γράφουν οι ΔΑΔ ή ο νόμος...

2ον Όσο για την τακτική της ΚΣΕ για την ολική απαγόρευση, από το καλοκαίρι φαινόταν ότι η χρονιά θα ήταν διαφορετική...με την εμφάνιση κάποιων ειδών πουλιών σε ασυνήθιστα μέρη από την Ευρώπη, ακολούθησε μεγάλος αριθμός τσιχλοκότσυφων, μπεκάτσας και θηρεύθηκαν σε υπεραρκετούς αριθμούς..ενώ όλη η Ελλάδα έβλεπε τον επερχόμενο χιονιά που κάλυψε τα 3/4 της Ελλάδας εμείς δεν βλέπαμε το αυτονόητο και  άφησαν την ορνιθολιγική και κάθε ορνιθολογική να κάνει 'παιχνίδι" και χάσαμε την έξωθεν καλή μαρτυρία στην κοινωνία και διευκόλυναν 'ετσι αυτούς που αναρτούσαν μέσα στα χιόνια εκατοντάδες πουλιά.
Ο λαγός είχει λήξει την ημέρα της ολικής απαγόρευσης τα τσιχλοκότσυφα, θηρεύσαμε αρκετά και ένα μικρό πρόβλήμα τριών ημερών μόνο γιά τον αγριόχοιρο υπήρχε..
Οι δικαιολογίες περι διπλωματικών κινήσεων με πρόταση για μπεκάτσα κλπ μου θυμίζει ψυριζαμε τον κ@@@ της μαιμούς

3ον Η εικόνα κάποιων συλλόγων να ρίχνουν ζωοτροφές έχει τα θετικά της αλλά μάλλον έγινε για επικοινωνιακούς λόγους...φιλοθηραματική πολιτική δεν είναι μόνο το "καλαμπόκι" αλλά και άλλα πράγματα που θα αναφερθούμε προσεχώς σε αυτό το θέμα...

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (Τριανταφυλλάκος Παναγιώτης) ....αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με, αυτό ένιωσα παρακολουθώντας το διαδίκτυο..

Η επισκεψιμότητα μας είναι 200-400 ημερησίως εδώ έφθασε σε μία ώρα στις 18/1/2017 932 άτομα και την άλλη μέρα 2350 !!! δεν επαιρόμαστε αλλά δείχνει ότι κάπου αλλού υπάρχει κενό...

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .