• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Ασυνείδητοι σκότωσαν 14 ελάφια σε δασική περιοχή της Ρόδου..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

....εντοπίστηκαν από τα στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών..

 ..και από τα πρώτα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι εκτελέστηκαν με κυνηγετικό όπλο

Η θηροφυλακή με την δασική υπηρεσία, την αστυνομία και την κτηνιατρική, ερευνά το τελευταίο διήμερο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου ή ατόμων τα οποία κατάφεραν να εκτελέσουν 14 αρσενικά και θηλυκά ελαφάκια στην ευρύτερη περιοχή των Μαριτσών.

Σύμφωνα με την www.rodiaki.gr τα ελάφια αυτά, εντοπίστηκαν από τα στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών και από τα πρώτα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι εκτελέστηκαν με κυνηγετικό όπλο και αφέθηκαν στο σημείο εκείνο, ανάμεσα στο δάσος του Καλαμώνα (Μπεβεράνιο) έως και τις παρυφές των Μαριτσών.

Ανάμεσα στα πτώματα των ελαφιών, βρέθηκαν και μικρά ελαφάκια τα οποία εκτελέστηκαν επίσης με κυνηγετική καραμπίνα.

Τα περισσότερα από αυτά, βρέθηκαν σε αποσύνθεση και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι ο αδίστακτος δράστης εάν δεν συλληφθεί θα συνεχίσει το έργο του

Αυτή τη στιγμή, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που συνοδεύει το κλιμάκιο των ερευνών, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα σε σπίτια διαφόρων υπόπτων, μέχρι να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ-ΡΟΔΙΑΚΗ

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .