• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Συμμετοχή της ΚΟΜΑΘ στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικονομικής Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Ημερομηνία Καταχώρισης: .


 ...που διεξήχθη στο Βόλο..

 ..παρουσιάζοντας την επιστημονική εργασία..

«Παράγοντες που επηρεάζουν την προθυμία πληρωμής για την παραγωγή υπηρεσιών του οικοσυστήματος που ευνοούν την αύξηση ειδών της πανίδας»

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 173 – 175  TK 551 34 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 477128 – 477129, 6973 808934, FAX 2310 473863 – 475301
http://www.hunters.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Το Πανελλήνιο Συνέδριο Οικονομικής Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Επιχειρησιακών Ερευνών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 Το Συνέδριο αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τα βασικά θέματα που απασχολούν σήμερα την Οικονομική των Φυσικών Πόρων και του Περιβάλλοντος με έμφαση στα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα και στις πολιτικές διαχείρισης και επίλυσής τους τόσο σε επίπεδο Ελλάδος όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος του είναι η ανάδειξη της διεπιστημονικότητας που διέπει την έρευνα περιβαλλοντικών θεμάτων με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών των ερευνητών από διαφορετικά επιστημονικά πεδία και την εύρεση κοινών συνιστωσών ερευνητικών προσεγγίσεων. 

 Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στο συνέδριο αυτό παρουσιάζοντας την επιστημονική εργασία « Παράγοντες που επηρεάζουν την προθυμία πληρωμής για την παραγωγή υπηρεσιών του οικοσυστήματος που ευνοούν την αύξηση ειδών της πανίδας», που εκπόνησαν οι Δασολόγοι Κων/νος Παπασπυρόπουλος, Χρήστος Σώκος & Περικλής Μπίρτσας. Η εργασία αυτή αναδεικνύει τη σημαντικότητα που αποδίδουν οι κυνηγοί στις δράσεις βελτίωσης ενδιαιτημάτων, που πραγματοποιούν οι κυνηγετικές οργανώσεις, καθώς με αυτές επιτυγχάνεται τόσο η αύξηση των θηραματικών πληθυσμών, όσο και η βελτίωση της ποιότητας θήρας.

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .