• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

3ος νεκρός κυνηγός εφέτος σε κυνήγι αγριόχοιρου..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

..στο Πωγώνι Ιωαννίνων

.."έπεσε" από τα πυρά κυνηγού φίλου του ένας 31χρονος που είχε πάει για κυνήγι,την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή Άνω Πουρνάρια,στη Σταρτίνιστα του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι κυνηγοί είχαν στήσει παγάνα για αγριογούρουνα και ο νεαρός χτυπήθηκε από τα πυρά 57χρονου φίλου του, ο όποιος νόμιζε πως πυροβόλησε το αγριογούρουνο.

Αμέσως ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 57χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εξελίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι, οι Ομοσπονδίες και η Συνομοσπονδία ας αναλάβουν δράση για ενημέρωση-εκπαίδευση των κυνηγών του συγκεκριμένου θηράματος.. γιατί δεν είναι δυνατόν να θρηνούμε κάθε χρόνο μιά δεκάδα κυνηγών.

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .