• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Η Αστυνομία Φύσης ξεκίνησε ???

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

...με στολές πλέον οι δασοφύλακες στους ελέγχους..

  Θα θυμούνται οι Έλληνες κυνηγοί τις εξαγγελίες του Υπουργού ΥΠΕΚΑ κου Τσιρώνη στον περίφημο διάλογο γιά το κυνήγι την ίδρυση "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΥΣΗΣ" η οποία θα αποτελείται από 2000 περίπου δασοφύλακες των δασαρχείων κλπ 250 θηροφύλακες των Κυνηγετικών συλλόγων και 200 υπαλλήλους των Φορέων Διαχείρισης...

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα τους πρώτους να τους ντύσει πρώτα..αλλά πρέπει να του διαθέσει τζιπάκια 4χ4 , βενζίνες, οδοιπορικά, μέσα επικοινωνίας, υπερωρίες* κλπ ..και το κυριότερο έστω και τους μισούς για δύο εβδομάδες να "ξεκολλήσει" από τις καρέκλες των γραφείων και να κινηθούν σε χώρους κυνηγετικούς και όχι μόνο που ανθεί η παρανομία σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα..

 Οι δεύτεροι ...οι θηροφύλακες των Κ.Σ. είναι σαφώς λιγότεροι, έχουν στολή, τζιπάκια 4χ4 , μέσα επικοινωνίας που αποκτήθηκαν με τα χρήματα των κυνηγών..μισθούς μικρότερους των μονίμων και εμπειρία τεράστια..αποτελέσματα καταγεγραμμένα...θα συμβάλλουν και αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ

*Μόλις πληροφορηθήκαμε (Κυριακή 23-10-16 ώρα 17.00) από Δασολόγο ότι στους δασικούς χρωστά το ΥΠΕΚΑ από 1-1-15 μέχρι και σήμερα αναδρομικά,υπερωρίες κλπ από το Πράσινο Ταμείο..

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .