• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Απαγόρευση θήρας κατά την διάρκεια διεξαγωγής της 10ης διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου,

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

... στην περιοχή   ευθύνης του Δασαρχείου Δράμας.

 Ο ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Έχοντας υπόψη
1. Το Ν.Δ. 86/1969 «Δασικός Κώδικας» (ΦΕΚ7/Α), άρθρο 258, παραγρ. 5, όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 7, του άρθρου 3, του Ν 177/1975 «.....
αποφασίζουμε:
Εγκρίνουμε την απαγόρευση θήρας, -παντός θηράματος, για το χρονικό διάστημα από 13/10/2016 έως και 17/10/2016 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου Δρά\ως, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της 10ης Διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου.
Η περιοχή απαγόρευσης θήρας, απεικονίζεται στο απόσπασμα χάρτη το οποίο συνοδεύει και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, η δε οριοθέτησητης περιγράφεται ως ακολούθως:
Με αφετηρία τον οικισμό του Κάτω Θόλου, η οριογραμμή ακολουθεί δασικό δρόμο με Βόρεια κατεύθυνση,διέρχεται απο το τριγωνομετρικό σημείο 267 και τη θ.«Ράχη Δερβίση» και φθάνει στα Ερ. Βουνοπλαγιάς.Απο εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο με ΒόρειοΑνατολική κατεύθυνση, διέρχεται το Αρκουδόρεμα και καταλήγει στον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου - Διποτάμων.Ακολουθεί το δρόμο αυτό μέχρι τη διασταύρωση τουπρος Πρασινάδα.Απο εκεί ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου - Πρασινάδας μέχρι τον οικισμό της Πρασινάδας.Απο εκεί ακολουθώντας δασικό δρόμο, διερχόμενοαπο τη θέση «ΚαλύβιαΚοντόλια», διασταυρώνεται με το δασικό δρόμο Ζαρκαδιάς - Στάμνας, τον οποίον ακολουθεί μέχρι το παλαιό εργοτάξιο «Στάμνας».
Απο εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο προς «Τραπέζια»,διέρχεται το Αετόρεμα και καταλήγει στην Ελληνοβουλγα- ρική μεθοριακή γραμμή. Απο εκεί ακολουθεί τη μεθοριακή γραμμή μέχρι την πυραμίδααριθμ. 166 στην θέση «Μπισκί». Απο εκεί δια νοητής γραμμής συνδέεται με δασικό δρόμο τον οποίον και ακολουθεί μέχρι την διασταύρωση του με το δασικό δρόμο Ελατιάς - Θερμών τον οποίον ακολουθεί μέχρι την τομή του με το Στραβόρεμα. Ακολουθεί το Στραβόρεμα προς τα κατάντη ακολούθως το Μεγάλο Ρέμα μέχρι τη συμβολή του με το Διαβο- λόρεμα. Ακολουθεί το Διαβολόρεμα μέχρι τη συμβολή του με το Νέστο ποταμό στη θέση «Πλατανόβρυση». Στη συνέχεια η οριογραμμή διατρέχει την κοίτη του Νέστου ποταμού μέχρι τον οικισμό του Κάτω Θόλου πουείναι και η αφετηρία.
Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Θεσσαλονίκη, 14 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .