• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Τριετής απαγόρευση θήρας σε περιοχές της Νήσου Ρόδου..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

... μετά από πυρκαγιά για προστασία θηραμάτων .

Ο ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 258 παρ. 5 του Ν.δ. 86/1969«περί δασικού κώδικα» όπως προστέθηκε κλπ...
.........................
11. Την σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου, αποφασίζουμε:
Απαγορεύουμε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για τρία (3) χρόνια, ήτοι τις κυνηγετικές περιόδους 2016 -2017, 2017 - 2018, 2018 - 2019, σε έκταση συνολικού εμβαδού τριάντα επτά χιλιάδων και εξακοσίων ενενήντα μέτρων που περιλαμβάνει την καμένη έκταση από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18-6-2016 και μη καμένη περιφερειακή ζώνη, που ορίζεται ως εξής:
ΟΡΙΑ Αρχίζει από τη διασταύρωση Αρνίθας - Απολακκιάς. Ακολουθεί τον δρόμο προς Αρνίθα, συνεχίζει το δρόμο προς Μεσαναγρό περνώντας από τις ανεμογεννήτριες και φτάνει στο χωριό Μεσαναγρός. Στρίβει δεξιά στην επαρχιακή οδό προς Κατταβιά και περίπου στα 1000μ. στρίβει πάλι δεξιά προς Ι.Μ. Σκιαδίου. Περνάει έξω από τη μονή και συνεχίζει την οδό αυτή έως της διασταυρώσεώς της με την επαρχιακή οδό Απολακκιάς -Κατταβιάς. Στρίβει δεξιά, ακολουθεί το δρόμο προς Απολακκιά, ως τη διασταύρωσή του με την επαρχιακή οδό
προς «Λιμνί». Στρίβει αριστερά προς «Λιμνί» και στα 300μ.,στρίβει δεξιά τον αγροδασικό δρόμο που ακολουθεί την κορυφογραμμή στη θέση Τραπεζιά και συνεχίζει μέχρι που διασταυρώνεται με την επαρχιακή οδό Απολακκιάς -Μονολίθου. Στα 1000μ. στρίβει δεξιά στον χωματόδρομο, ανεβαίνει μέχρι την κορυφή όπου η μάντρα του Κρητικού. Ακολουθεί το ρέμα «Αθέρου» και φτάνει ως το φράγμα της Απολακκιάς. Συνεχίζει τον χωματόδρομο περνώντας απότο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, συνεχίζει τον αγροτικό δρόμο, διέρχεται από τους σταύλους του Χωρίτη, συνεχίζει τον αγροτικό δρόμο και στα 300μ., στρίβει αριστερά. Συνεχίζει την οδό αυτή μέχρι της διασταυρώσεώς της με την επαρχιακή οδό Αρνίθας - Ιστρίου όπου και το όριο τουΚΑΖ Προφύλιας. Στρίβει δεξιά, ακολουθεί την επαρχιακή οδό προς Αρνίθα, όπου συναντά την αφετηρία.
Ο Κ.Σ. Ρόδου, παρακαλείται για την άμεση τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης.
Η Δ/νση Δασών Δωδ/σου παρακαλείται για την έκδοση της σχετικής Δασικής Απαγορευτικής Διάταξης Θήρας και την παρακολούθηση αποκατάστασης του βιοτόπου και των θηραμάτων και να επανέλθει στο τέλος της τριετίας με νέα πρότασή της.
Από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης δεν προκα- λείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ρόδος, 12 Αυγούστου 2016
Ο Ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα
Αποκεντρωμένης Διοίκησης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Κταχωρήθηκαν τα όρια στο www.alopix.mobi

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .