• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Κυνηγετικοί Χάρτες 2016-2017.. ψηφιακοί στο Alopix.mobi...

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

..η μόνη αξιόπιστη, ακριβής και φθηνή λύση..

  Φίλοι και Συνάδελφοι Κυνηγοί

 Η έκδοση έντυπων κυνηγετικών χαρτών με τις Απαγορεύσεις Κυνηγίου κλπ εξυπηρετεί αρκετούς συναδέλφους κυνηγούς που δεν είναι εξοικειωμένεοι με τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας..όμως τα κόστη για την έκδοσή ενός εντύπου στις σημερινές συνθήκες είναι απαγορευτικά ....τουλάχιστον γιά εμάς..
...και στο έντυπο δεν μπορείς να σβήνεις ή να διορθώνεις...ενώ στην εφαρμογή αυτό γίνεται άμεσα και με ακρίβεια που μας προσφέρουν τα δώδεκα !!! δορυφορικά υπόβαθρα και χάρτες της εφαρμογής alopix.mobi.
 Προς το παρόν λοιπόν δεν προβλέπεται η έκδοση έντυπου κυνηγετικού χάρτη από μέρους μας.

 Σας προτρέπουμε να εγγραφείτε στην εφαρμογή alopix.mobi και να δοκιμάσετε την τεχνολογία η οποία είναι προσιτή και σε μεγαλύτερες ηλικίες αφού λειτουργεί σε PC, Laptop, Tablets και Smartphones (είναι web εφαρμογή και όχι app)

Η ενημέρωση του Alopix.mobi με τις Απαγορεύσεις κυνηγίου έχει αρχίσει από 1-8-2016 και συνεχίζεται..

ΠΡΟΣΟΧΗ Είναι η μόνη εφαρμογή που είναι αξιόπιστη, πλήρης  και ενημερωμένη και η τιμή σύνδεσης θα παραμείνει στα 6 ευρώ..

...τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μιά μεταστροφή των κυνηγών προς την εφαρμογή μας καθόσον διαπιστώθηκαν σε άλλες εφαρμογές διάφορα για τα οποία θα αναφερθούμε προσεχώς ..

 

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .